predansoptreden “Twinkle Twinkle …”

 24-12-2015

 

Danscentrum Pirouette stelt voor: predansoptreden “Twinkle Twinkle …”

Wie neemt deel ?

  • alle groepen predans, kids,  Hiphop Kids en Hiphop I

Wanneer ?

  • Zaterdag 12 maart – 2 voorstellingen om 13u30 en 17u30 
  • Zondag 13  maart – 1 voorstelling om 13u.

Waar ?

  • CC De Meent te Alsemberg Gemeenveldstraat 34 

Kaartenverkoop

 

Reservatie van tickets voor het optredens (we opteren voor genummerde plaatsen) kan vanaf maandag 11 januari om 9 uur. Deze kunnen online besteld en betaald worden via de website van CC de Meent: http://www.demeent.be/ticket .  Vanaf 11 januari om 9 uur kan je ook telefonisch je kaarten bestellen bij CC De Meent op 02/359.16.00 of op het secretariaat van CC de Meent.

Prijzen: 11 Euro

Eén advies: wacht niet te lang met uw reservatie!!!!

Repetities

Voor alle duidelijkheid: het is van het allergrootste belang aan de lessen deel te nemen. Daar worden de dansen aangeleerd. Indien je uitzonderlijk niet kan komen, verwittig dan tijdig de docente. Mocht je echt niet deel kunnen nemen aan het optreden, laat dan ook iets weten.

Buiten deze lessen kunnen docenten nog extra repetities voorzien indien ze dit nodig zouden vinden. Verder zal de week vóór het optreden nog geoefend worden in CC De Meent.

Hiervoor zal een aparte planning opgesteld worden. Reserveer dus deze data !!!

Helpende Handen

Wij zijn nog op zoek naar heel wat vrijwilligers om een handje toe te steken. Voor het predansoptreden werd de oproep reeds  gedaan. U kan zich kandidaat stellen bij laetitia.cassiman@telenet.be of via de docenten. Alle hulp is welkom, wij hebben jullie nodig. DANK U !!!

Dank voor jullie medewerking.

Het bestuur en de docenten

Facebook
Twitter
WhatsApp