MICHEL FROGET

Modern Jazz

Michel is een gekend figuur in dansmiddens en staat bekend als één der besten in zijn vak. Michel is niet alleen een begenadigd danser, maar is tevens docent aan diverse dansscholen en een veelgevraagde stagedocent en choregraaf. De kenners onder jullie zullen hem ongetwijfeld gevolgd hebben in “The Ultimate Dance Battle”

TINA CORNELIS

Klassiek - Jazz - Hiphop

Op 8-jarige leeftijd begon Tina met klassiek ballet en kreeg ze de danskriebel te pakken. Al snel kwamen er nog enkele dansstijlen bij. In 2005 startte ze met lesgeven bij Pirouette. In 2007 behaalde zij haar diploma bij Danskant en werd ze er dansinstructeur. Tina is leerkracht in het lager onderwijs.

MOVOTO SHADDAI

Shaddai danst al jaren hiphop en werd verliefd op het genre toen ze 8 jaar oud was. Ze startte op 12 jarige leeftijd met dansen bij pirouette waar ze de basis en de cultuur leerde kennen. Later gaf ze bij habbekrats als vrijwilliger les en begon ze haar studies, communicatiemanagement, in Antwerpen. Maar toch bleef dansen haar passie!

SARAH MANCINI

Jazz

Sarah studeerde in 2012 af aan de Fontys dansacademie in Tilburg en werd genomineerd voor de Jacques de leeuw prijs. Ze zat in het winnende team van het tv programma The Ultimate dancebattle. Zij reist ze de hele wereld af. Zo was ze te zien in de liveshows van so you Think you can dance. Is ze vaste danseres van verschillende tv programma's en sportmerken. Naast zelf op de planken staan wordt Sarah vaak gevraagd voor workshops, jureren van wedstrijden en als choreograaf.

ROGER MAKADI

HipHop

HipHopper in hart en ziel. Gekend in binnen- en buitenland. Trad op in tal van grote evenementen “Beauty and the Beast / Flanders Expo, dancer Eurosong België, finalist Antwerp city drops battle 2016, enz... Dansen is mijn passie, je zult mij nu leren kennen.

OPLINUS ENORA

Enora Oplinus 27 jaar afgestuurd in 2010 in de Koninklijke balletschool van Antwerpen. Daarna deed ik SYTYCD waar ik in de halve finale belande. Daarna begon ik mijn carrière in binnen en buitenland. Zoals, Marokko, Turkije, Los Angeles, Japan..etc waar ik danste voor artiesten en compagnieën.

DEKENS MARGOT

Ik dans al van kleins af aan. Ben begonnen bij pirouette met het dansgerne ballet, later kwam er nog jazz, hiphop en ragga bij. Naast dans zit ik ook in de chiro, en is het mijn 1ste jaar als leiding. Hiervoor heb ik een animator cursus gevolgd en mijn diploma gehaald. Naast al mijn hobby's ga ik naar school in het Heilig Hart en College in halle en volg de richting sociaal technische wetenschappen.

JOYCE BERGMANS

Klassiek - Jazz

Joyce startte op vijfjarige leeftijd met dansen bij Pirouette. Daar kreeg ze een mooie basis aangeleerd. Niet veel later kreeg Joyce de kans om bij de selectie van Dansstudio Ijvi Hagelstein (Studio 100) te dansen. Hier volgde ze klassiek ballet, pointes, jazz en verscheidene gastlessen (modern, hiphop,…). Ze danste mee in tal van ‘Studio 100’ producties als de Samson en Gert Kerstshows, Eurosong for kids, videoclips, Tien om te zien en vele optredens met K3. Sinds kort maakt ze deel uit van DE partyband ‘SWOOP’. Ze is vaste Swoopgirl en staat elk weekend op het podium. Dit alles combineert ze met haar job als zelfstandige kinesitherapeute.

OSCË LAURE

Op 5-jarige leeftijd begon Laure met predans in Pirouette. Later volgde ze meerdere stijlen, namelijk hiphop, ballet, pointes en Jazz. Ook heeft ze buiten haar danslessen meegedaan aan enkele toonmomenten en wedstrijden. Laure gaat naar school in het Onze-Lieve-Vrouwinstituut en volgt de richting Wetenschappen-Wiskunde-Duits. In haar vrije tijd houdt ze zich, buiten dans, ook bezig met piano en scouts.

SHARI MOYSON

Klassiek - Jazz - Pointes

Shari zette reeds op 3 jarige leeftijd haar eerste danspasjes en is nu uitgegroeid tot een prachtige danseres waar velen naar opkijken. Ze nam deel aan verschillende wedstrijden ballet en jazz zowel individueel als in groep en volgde ook verschillende stages en workshops bij oa. Isabelle Beernaert, Laurent Flament, Min Hee Bervoets, Piotr Nardelli, Anneke Ghysens, Kamata, en nog zoveel meer. Ze behaalde haar diploma als animator en studeert de opleiding LO & Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven. Dansen is en blijft haar grote passie en wil dit graag doorgeven aan haar dansers

JOYCE LIEBERT

Klassiek - Jazz - Pointes

Joyce begon als 6-jarige bij Pirouette en heeft alle dansgenres doorlopen: jazz, klassiek, pointes, modern en hiphop. Doorheen de jaren heeft ze verscheidene stages gevolgd waaronder klassiek bij Pjotr Nardelli, Andzrei Ziemski, Etsuko Sumii en jazz bij Laurent Flament en Isabelle Beernaert. Joyce maakte ook deel uit van verschillende wedstrijdgroepen. Naast het dansen is Joyce nog student. Na het behalen van haar diploma Toegepaste Economische Wetenschappen start ze dit jaar met de lerarenopleiding.

NIGRO VALENTINA

...

FANNA LISA

Lisa danst al sinds jaar 8 bij Pirouette. Ze begon met Klassiek en Jazz en volgt deze stijlen nu nog steeds. Drie jaar geleden is ze met pointes begonnen en besloot dit jaar om ook Hip-Hop bij te leren. Ze heeft altijd al dansstages gevolgd gedurende de vakanties en was dit jaar animator tijdens de zomer danskamp Pirouette. In 2016 nam ze deel aan verschillende wedstrijden klassiek. Dit is een grote passie voor haar die ze zo graag zou willen delen met veel jongeren. Ze volgt moderne talen wetenschappen en is soms animator op speelpleinen.

LAURA MICHIELS

Jazz - Klassiek

Laura was 4 jaar toen ze bij onze vereniging begon met één uurtje in de week. Er kwamen al snel meerdere uren bij. Ze was altijd te vinden in één van onze danszalen. Laura volgende alle stijlen die werden aangeboden in onze vereniging. Ook in de zomer was ze altijd actief bezig en wou ze blijven leren om later ook haar passie door te geven. Tijdens haar studies kwam ze er achter dat ze graag met kinderen bezig was en zo begon een nieuw avontuur voor haar binnen onze vereniging. Ze slaagde er in om het dans te combineren met haar studies zorgkundige en ze blijft niet stilzitten. Ze start nu aan een opleiding verpleegkundige en blijft dit met dansen combineren. Laura is helemaal klaar om haar passie voor dansen door te geven aan de nieuwe generatie en zo weer een leuk jaar te beleven.

ESTHER DEVISCH

Klassiek - Hiphop

Esther begon op vijfjarige leeftijd te dansen bij Pirouette en heeft al verschillende dansgenres gevolgd zoals jazz, klassiek, pointes, hiphop,… Momenteel volgt ze nog steeds dansles. Ook nam ze deel aan het Belgisch Kampioenschap Hip Hop tussen 2008 en 2010. In 2015 is ze begonnen aan haar studie criminologische wetenschappen op de VUB. In 2014 behaalde ze haar diploma als animator bij Kazou. Met zin hoopt ze dit jaar haar klassiek- en jazz-groepje veel bij te leren!

SANDRO BONO

Jazz – Klassiek
Sandro disciplineerde zich doorheen de jaren in verschillende dansstijlen zoals jazz, modern, klassiek en hiphop. Hij nam deel aan wedstrijden in de disciplines hiphop en modernjazz en kreeg de kans om vaak op te treden in het binnenland, alsook in Nederland, Duitsland en Tsjechië. Hij volgde verschillende workshops bij oa. Laurent Flament, Michel Froget, Isabelle Becquet, Ellen Houck enz. Naast dansen studeert Sandro voor burgerlijk ingenieur en architectuur aan de VUB, maar dansen blijft zijn grote passie en hoopt dit te kunnen doorgeven aan zijn leerlingen.

LIEZE ROBBRECHT

Predans

Lieze zette haar eerste danspasjes op vierjarige leeftijd. Later kwam ze terecht bij Pirouette en werd dansen echt haar passie. Voor en tijdens het lesgeven volgde ze danslessen jazz en hiphop en deed ook nog verschillende andere ervaringen op. Ze behaalde haar diploma dansdocent bij Danskant vzw, waar ze ook dansinstructeur werd. Ze heeft al verschillende jaren ervaring met lesgeven, zowel aan de kleinsten als aan tieners. Lieze behaalde haar diploma 'Leerkracht in het lager onderwijs', deed een vervolgopleiding 'Buitengewoon Onderwijs' en studeerde vervolgens nog de ‘Bachelor in de Ergotherapie’.

PHAM CÉLINE

Sinds mijn achtste heb ik bij Pirouette gedanst. Ik heb er verschillende dansstijlen gevolgd waaronder jazz, klassiek en hiphop. Ook heb ik aan verschillende wedstrijden deelgenomen in groep en in solo bij allerlei dansstijlen. Ondertussen heb ik KSO dans gevolgd vanaf het derde tot zesde secundair en ben 2 jaar geleden succescvol geslaagd met een aanmoedigingsprijs om door te gaan in dans. Na deze opleiding mocht ik beginnen in Codarts te Rotterdam als docent dans, maar ik heb voorlopig gekozen om voor studie Dierenzorg te gaan.

MO’ZIAN LIBOIT

Predans

Ik begon als 4 jarige bij Pirouette. Mijn eerste dansgenre waar ik mee in contact kwam was klassiek, maar later kwam daar dan nog jazz, fusion en modern bij. Ik volg nog steeds lessen bij Pirouette. Ik ben een echte chiro meid. Het is nu al mijn derde jaar als leiding en vind het nog steeds ongelooflijk fijn. Ook heb ik mijn animator diploma behaald. Ik volg sociaal technisch wetenschappen aan het Heilig Hart & College Halle. Mijn vrije tijd is gevuld met chiro en dans.

LIESL LUCKX

Klassiek - Jazz - G-dans

Op haar vier maakte ze voor het eerst kennis met dans. Sindsdien is ze blijven dansen, vooral jazzdans. Tijdens de vakanties volgde tal van dansstages in New York, Berlijn, Brugge, ... Ook nu nog blijft ze andere dansstijlen volgen. Ze volgde de opleiding Postgraduaat Instructor dans, onder leiding van Jac Delsing aan de Katho - Reno in Torhout. Buiten het dansen, werkt ze als leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Liesl start nu als docent G-dans.

VAN NOOTEN JENS

...

EVA VAN CRAENENBROECK

Jazz – klassiek – predans

Eva leerde haar eerste danspasjes op 4 jarige leeftijd. Doorheen de jaren beoefende ze jazz, jazz modern en klassiek. Ondertussen staat ze al 6 jaar tijdens de zomervakantie op het Don Bosco speelplein en behaalde ze ook haar hoofdanimatorbrevet. Dit schooljaar behaalde ze haar diploma sociaal werk aan de Odisee hogeschool Brussel. Eva is klaar voor een fantastisch dansjaar met de dansers.

FEEBE ROBYNS

Jazz - Klassiek

Op 6 jarige leeftijd zette ik mijn eerste danspasjes bij Pirouette. Volgde verschillende dansstijlen waaronder klassiek, modern, jazz en hiphop. Toen ik dan verder ging studeren voor ergotherapeut moest ik helaas het dansen opzeggen zodat ik wat meer tijd kon vrijmaken voor mijn studies. Maar door mijn studie besef ik ook dat ik enorm graag werk met kinderen. Ik ben creatief ingesteld en zie dansen als een uitlaatklep. Ik wil dan ook heel graag mijn jonge dansertjes een fijne een leerrijke dansstijl bezorgen.

Close Menu