Blandine De Coninck (Klassiek - Jazz)

Blandine danst al sinds ze 3 jaar oud is en begon op 5-jarige leeftijd danslessen te volgen bij Pirouette. Ze volgde lessen in verschillende stijlen zoals hedendaags, fusion, modern, ballet, pointes, hiphop en jazz bij onder andere Isabelle Becquet, Lise Alexander, Jeremy Lepine, Michel Froget, etc. Ze heeft al enkele dansstages gedaan in Parijs bij Studio Harmonic. Ze deed doorheen de jaren ook mee aan enkele wedstrijden en optredens met Sandrine Balleux. Op dit moment studeert Blandine taal- en letterkunde aan de Universiteit van Gent.

docent_202223_Celine_Pham

CÉLINE PHAM (HEDENDAAGS – KLASSIEK – JAZZ)

Céline is bij Pirouette begonnen op 8-jarige leeftijd en heeft hier de stijlen jazz, klassiek en hiphop leren kennen. Dankzij Pirouette heeft Céline de kans gekregen om aan wedstrijden deel te nemen in zowel groep als solo, voornamelijk in de stijlen jazz en hiphop. Dans was (en is nog steeds) zo een grote passie, dat ze besloot om vanaf het derde secundaire de richting Dans te volgen bij Kunsthumaniora Brussel. Ze heeft er haar diploma behaald met een aandmoedigingsprijs om verder te gaan in dans.

Ze heeft dan ook audities gedaan bij dansscholen zoals het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, ArtEZ en Codarts. Ze werd toegelaten bij Codarts voor de opeiding Docent Dans, maar besliste andere studies te volgen. Nu heeft ze naast een diploma Dans, ook een diploma Agro- en Biotechnologie, afstudeerrichting Dierenzorg behaald aan Hogent. Dans volgt ze nog steeds met een grote passie en wilt deze passie met de volgende generatie ook delen.

DARIO VANDEN STEEN (COMMERCIAL - HIPHOP)

Dario komt uit Vilvoorde, studeert Bewegings- en Sportwetenschappen en is op 8-jarige leeftijd beginnen dansen. Na een brede scholing in onder andere hiphop, commercial en latin staat hij paraat om zijn ervaring door te geven aan de volgende dansgeneratie. Bij Dario staat plezier en eigen interpretatie voorop in recreatieve lessen.

Momenteel is Dario zelf nog actief als danser bij productiehuis FABRIC MAGIC, waar hij deelneemt aan optredens als het Schlagerfestival en 10 Om Te Zien en waar hij al 4 jaar meedraait in de Ketnetreeks #LikeMe met concerten en tours. Daarnaast heeft hij al meegedaan in videoclips voor De Ketnetband, Jeffrey Heesen, The Starlings en Stromae en volgt hij ook nog workshops en extra lessen waar hij kan.

EMILY BOSMAN (KLASSIEK – JAZZ)

Emily is al sinds jonge leeftijd gepassioneerd door dans. Jarenlang doorkruiste ze ons land om danslessen te volgen in diverse dansstijlen, waaronder modern, jazz, klassiek en urban/hiphop,... Daarnaast volgde ze diverse stages in binnen- en buitenland. In juli 2021 studeerde ze af aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts, aan de HBO bacheloropleiding "Docent Dans". Binnen deze opleiding werd Emily allround opgeleid in vakken als: ballet, modern, jazz, Horton, latin, urban en ptmd. Dankzij de vele praktijkstages deed zij heel wat ervaring op in het lesgeven in verschillende stijlen.

Ondertussen volgt ze een bijkomende master “Leiderschap in Performing Arts” en probeert ze zich verder bij te scholen door het volgen van verscheidene danslessen en workshops. Emily heeft gewerkt met verschillende docenten en choreografen waaronder: Min Hee Bervoets, Isabelle Becquet, Michel Froget, Eline Vroon, Denden Karadeniz, Manja De Zwart, Hiroshi Wakamatsu enzovoort…

"Het kunnen delen en doorgeven van mijn passie, het overbrengen van kennis en vaardigheden aan anderen, de leerlingen zien groeien in het vak en zien schitteren op het podium en de voldoening die ik hier keer op keer uit haal, is voor mij de grootste drijfveer".

FEBE KERCKX (KLASSIEK – JAZZ – PREDANS)

Febe ontdekte op 3 jarige leeftijd de magie van het dansen en heeft het sindsdien nooit meer losgelaten. Ze nam deel aan tal van wedstrijden in verschillende stijlen en behaalde een podiumplaats op het Europees Kampioenschap modern en jazz in 2018. In het secundair besloot ze een professionele dansopleiding op het MUDA Kunstsecundair te volgen. Hier heeft ze haar diploma gehaald en momenteel studeert ze Docent Dans aan Fontys School of Fine and Performing Arts in Tilburg (Nederland). Haar hart voor dans en de ervaringen die ze meeneemt hoopt ze dan ook door te geven aan haar dansers.

FEEBE ROBYNS (KLASSIEK – JAZZ)

Feebe startte haar danscarrière op 4-jarige leeftijd bij Pirouette. Doorheen de jaren heeft zij diverse dansstijlen beoefend waaronder klassiek, jazz, modern en hiphop. Ook was zij een aantal jaar dansdocent tijdens onze zomerstages. Na het vele jaren zelf dansles volgen besloot ze haar passie voor dans even on-hold te zetten en zich volledig te focussen op haar studies Ergotherapie. Dit diploma heeft zij 2 jaar geleden behaald. Lang kon ze de danskriebels niet negeren en begon als dansdocent om haar passie voor dans door te geven aan de jongere dansers. Ondertussen geeft Feebe reeds 5 jaar dansles in onze dansschool en hoopt zij ook dit jaar de kinderen een sprankelend dansjaar te bezorgen.

GLORIA IANNELLO (KLASSIEK – POINTES)

Opleiding in klassieke dans door Francis Pedros en Christine Lassauvageux (sterdanseres en eerste soliste van het Ballet de Wallonie). Modern met Isabelle Becquet. Opleiding en stages bij de Harmonica Studio: Wayne Bayers, Reddha, Mickael Cassant, Thierry Verger, ... Opleidingscursus in België met Anthon Lashky. Danseres voor Quentin Mosiman, L'Oreal, Doe een wens, Notre dame de Paris (Belgische versie), Le Grand Joho (tour door Vorst Nationaal). Revue danseres, cabaret in Mons (le Marais) en Luik (Trocadero). Talloze evenementen, shows en verscheidene podia. Voormalig model en fotomodel pro.

LIESL LUCKX (G-DANS)

Als vierjarig meisje ontdekte ze de wereld van het dansen, vooral jazzdance was het genre waarin ze zich vele jaren verdiepte. Nadien kwamen ook ballet en moderne dans een de beurt. Op zestienjarige leeftijd kreeg ze de kans om op dansstage te gaan naar New York met een optreden als kers op de taart. Nadien volgden er nog vele stages in binnen en buitenland. De dansmicrobe lieten haar niet los. Na haar opleiding tot orthopedagoog en leerkracht, studeerde ze af met het diploma postgraduaat instructor in de dans te Katho-Reno te Torhout.

Met dit diploma op zak, kreeg ze verschillende aanbiedingen om dansles te geven. Zo begon ze klassiek ballet en jazz te geven binnen Pirouette. Na enkele jaren dansles te hebben gegeven aan kinderen wou ze een grotere uitdaging en verwezenlijkte ze binnen Pirouette haar grote droom: dansles geven aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Als leerkracht buitengewoon onderwijs was dit de perfecte aanvulling. Ondertussen is de G-dans een gevestigde waarde binnen de werkingen van Pirouette.

LISA FANNA (KLASSIEK – JAZZ)

Lisa danst al sinds jaar 8 bij Pirouette. Ze begon met Klassiek en Jazz en volgde later ook een paar jaar pointes en hiphop. Ze heeft al vaak dansstages gevolgd gedurende de vakanties en is ook al een paar jaar animator tijdens de zomer danskamp Pirouette. In 2016 nam ze deel aan verschillende wedstrijden klassiek met Sandrine Balleux. Dit is een grote passie voor haar die ze zo graag zou willen delen met veel jongeren. Ze studeert kinesitherapie op de VUB en is ook al een paar jaren animator op speelpleinen.

MICHEL FROGET (MODERN)

Grenzeloze passie voor dans en beweging brachten Michel er toe, met allerlei grote namen uit verschillende disciplines samen te werken: Poppin Taco (USA), Ray Leeper (USA), Benedicto Cieza (ESP) en Isabelle Becquet (BE) om er een paar op te noemen. Michel put uit Hiphop, Jazz, Modern en Latin.
Ruime muzikaliteit, uitstekende techniek en verrassende originaliteit zijn elementen die hem kenmerken. London, Parijs, New York, Los Angeles en Tokyo met artiesten als Snap, Enrique Iglesias en groep A+ zijn een greep uit zijn zeer gevarieerde carrière.

Michel deelt zijn know how met jong talent uit zowel de privé als de professionele sector. Zodoende is hij gedurende meer dan een decennium artistiek directeur van o.a. Dirty Ballet, Move-Dance Company en choreograaf geweest voor Com²pany Cues. Daarnaast ontwikkelde hij in 2015 samen met pro-speaker Chris Cotteleer de module "Walk Like a Winner" met betrekking tot lichaamstaal in het bijzonder. Nationaal en internationaal is Michel een vaste waarde in de danswereld. Momenteel docent aan De!Kunsthumaniora Antwerpen en repetitor en dramaturg voor het gezelschap Company HNDRD in nauwe samenwerking met hedendaagse topchoreografe Min Hee Bervoets.

OCEANA HOUSNI (HIPHOP – PREDANS)

Oceana begon op 4 jarige leeftijd te dansen. Later kwam ze terecht bij Pirouette en werd dansen haar passie. In oktober 2017 behaalde ze haar diploma dansdocent bij Danskant vzw. Ze heeft al verschillende jaren ervaring met lesgeven. Oceana behaalde haar diploma “Leerkracht lager onderwijs” en deed de vervolgopleiding “Buitengewoon onderwijs”

SANDRO BONO (JAZZ – WEDSTRIJDGROEPEN)

Sandro disciplineerde zich als danser in verschillende dansstijlen waaronder jazz, modern, klassiek en hiphop. Doorheen de jaren nam hij deel aan verschillende danswedstrijden, dit zowel in groep of als solist. Zo mocht hij deelnemen aan enkele kampioenschappen en trad hij op tijdens gastoptredens en festivals in het binnenland, alsook in Nederland, Duitsland en Tsjechië.

Momenteel is Sandro nog steeds actief bezig als danser. Door zelf lessen te volgen in verschillende dansstijlen probeert hij zijn techniek op punt te houden en breidt hij zijn kennis over de dansstijlen uit. Dansen is zijn grote passie en dit hoopt hij daarom ook te kunnen doorgeven aan zijn leerlingen.

SHARI MOYSON (KLASSIEK – JAZZ – WEDSTRIJDGROEPEN)

Shari zette reeds op 3-jarige leeftijd haar eerste danspasjes. Ze heeft doorheen de jaren van allerlei dansgenres geproefd: klassiek ballet, pointes, jazz, modern, hedendaags, hiphop, ragga, etc. Shari kreeg de kans om deel te nemen aan verscheidene wedstrijden en (gast)optredens zowel individueel als in groep, nationaal en internationaal. Ze nam meermaals deel aan workshops, stages en bootcamps. Sinds 2015 geeft Shari haar danservaringen graag door aan dansers, klein en groot, en daar geniet ze met volle teugen van. Vandaag de dag is ze nog steeds actief in de danswereld en wil ze zich zo blijven ontwikkelen.

Shari is afgestudeerd in de richting lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de KU Leuven, met als afstudeerrichting sportbeleid en sportmanagement. Daarnaast behaalde ze nog volgende diploma’s: animator in het speelpleinwerking en instructeur B in jazz/moderne dans. Het dansen wil ze nooit opgeven en blijft haar grote passie. In haar danslessen wil ze samen met alle dansers alleen maar genieten, dansen en op een leuke manier bijleren om er zo een fijn dansjaar van te maken!

ALIX ARQUIN (HULPDOCENT)

Ik ben Alix (15) en volg wiskunde-wetenschappen 6u in het HHC. Al sinds ik klein was danste ik rond in het huis en keek ik naar dansfilms op tv. Dit heeft mij zeer geïntrigeerd en het volgend jaar ben ik zelf danslessen gaan volgen. Als 4-jarige maakte ik kennis met de danswereld. Ik heb verschillende dansstijlen gevolgd zoals klassiek, jazz, hiphop en pointes. Tijdens het jaar dat ik aan groepswedstrijden mee deed, heb ik zeer veel ervaring opgedaan en heb dit toegepast in mijn danslessen. Een paar jaar geleden heb ik voor het eerst meegeholpen met de dansstages. Nu ben ik klaar voor de volgende stap als hulpdocent bij de predansertjes. Ik wens iedereen zeer welkom in de lessen die ik mee zal geven en ik hoop dat ik mijn passie en liefde voor dans aan alle dansertjes kan doorgeven.

KIRA GERMIS (HULPDOCENT)

Ik ben Kira en ik dans al vanaf mijn 6 jaar bij Pirouette. Ik ben begonnen met klassiek en jazz, maar heb ondertussen al meer ervaring in verschillende stijlen nadat ik 1 jaar modern, 3 jaar pointes en nu toch al een paar jaar hiphop heb gedaan. Sinds 2 jaar zit ik ook in de wedstrijdgroep van Pirouette. Dans is dus van kleins af aan mijn passie en ik kijk ernaar uit om hier nog veel mee te kunnen doen in de toekomst. Ik ga nu naar het 6de middelbaar en studeer moderne-talen-wetenschappen.

KYARA ROSENSTEIN (HULPDOCENT)

Ik ben Kyara en al van kleins af aan stond ik thuis te dansen op muziek. Ik ben bij Pirouette beginnen dansen op 5-jarige leeftijd. Ook nu nog volg ik danslessen bij Pirouette. Ik volg klassiek, pointes, jazz, modern en hedendaags. Daarnaast heb ik ook al een beetje podiumervaring door de wedstrijdgroep. Ik ga nu naar het zesde middelbaar en ga afstuderen als farmaceutisch technisch assistent.

LIEZE ROBBRECHT

Lieze zette haar eerste danspasjes op vierjarige leeftijd. Later kwam ze terecht bij Pirouette en werd dansen echt haar passie. Voor en tijdens het lesgeven volgde ze danslessen jazz en hiphop en deed ook nog verschillende andere ervaringen op. Ze behaalde haar diploma dansdocent bij Danskant vzw, waar ze ook dansinstructeur werd. Ze heeft al verschillende jaren ervaring met lesgeven, zowel aan de kleinsten als aan tieners. Lieze behaalde haar diploma 'Leerkracht in het lager onderwijs', deed een vervolgopleiding 'Buitengewoon Onderwijs' en studeerde vervolgens nog de ‘Bachelor in de Ergotherapie’.

EVA VAN CRAENENBROECK

Eva leerde haar eerste danspasjes op 4 jarige leeftijd en was meteen enthousiast om verder te blijven dansen. Doorheen de jaren beoefende ze jazz, jazz modern en klassiek. Ondertussen staat ze al 7 jaar tijdens de zomervakantie op het Don Bosco speelplein en behaalde ze ook haar hoofdanimatorbrevet.
Dit schooljaar start ze haar tweede jaar Toegepaste Jeugdcriminologie aan de Karel de Grote hogeschool Antwerpen, dit na haar bachelor Sociaal Werk.
Eva is klaar voor een fantastisch dansjaar met de (aller)kleinste dansers.

SHADDAI MOVOTO

Mijn naam is Shaddai ik startte op 12 jarige leeftijd met dansen bij pirouette waar ik de basis en de cultuur leerde kennen van hip hop. Hip-hop is de sleutel die de deur voor mij opende om door deze adembenemende planeet te zwerven en dit één ding wil ik delen bij mijn studenten ze leren denken dat alles mogelijk is.

LAURA MICHIELS

Laura was 4 jaar toen ze bij onze vereniging begon met één uurtje in de week. Er kwamen al snel meerdere uren bij. Ze was altijd te vinden in één van onze danszalen. Laura volgende alle stijlen die werden aangeboden in onze vereniging. Ook in de zomer was ze altijd actief bezig en wou ze blijven leren om later ook haar passie door te geven. Tijdens haar studies kwam ze er achter dat ze graag met kinderen bezig was en zo begon een nieuw avontuur voor haar binnen onze vereniging. Ze slaagde er in om het dans te combineren met haar studies zorgkundige en ze blijft niet stilzitten. Ze start nu aan een opleiding verpleegkundige en blijft dit met dansen combineren. Laura is helemaal klaar om haar passie voor dansen door te geven aan de nieuwe generatie en zo weer een leuk jaar te beleven.

ESTHER DEVISCH

Esther begon op vijfjarige leeftijd te dansen bij Pirouette en heeft al verschillende dansgenres gevolgd zoals jazz, klassiek, pointes, hiphop,… Momenteel volgt ze nog steeds dansles. Ze deed reeds mee aan verschillende wedstrijden van zowel jazz als Hip Hop. In 2014 behaalde ze haar diploma als animator bij Kazou. Esther doet ook mee als docent in de zomerdansstages en staat in de zomer ook op speelpleinen. Ze geeft al verscheidene jaren les binnen Pirouette en ook dit jaar staat ze paraat om haar jazz en hiphopgroepen veel bij te leren en haar passie van dans door te geven aan de leerlingen!!

ROBIN BRYS

Robin kwam voor het eerst in contact met Breakdance in 2002. Op het moment dat hij zijn eerste dansles had gevolgd in een verlaten Bioscoophal was het beslist, hij zou danser worden. Robin is een rasechte Streetdancer, op straat begonnen, grotendeels autodidact. Sinds 2003 is hij dansdocent.
Met een grote kennis van zowat alle stijlen binnen de “Streetdance Umbrella” zorgt Robin ervoor dat geen enkele Choreografie hetzelfde is. Hij blijft opzoek gaan naar dingen die hem inspireren om zo zijn craft te kunnen perfectioneren. Zo reisde hij wel liefst 7x naar Los Angeles om daar lessen te volgen bij pioneers in de Streetdance/Hip Hop cultuur. Freestyle en Improvisatie zijn een groot onderdeel van de Street stijl. Diverse freestyle oefeningen en uitwisselingen komen dan ook aan bod in het arsenaal van deze topper.
Robin staat gekend als voormalig assistent van So You Think You Can Dance Choreograaf Steeve Austin en was aanwezig in het team Geel van Jaakko Toivonen tijdens het 2e seizoen van The Ultimate Dance Battle op VTM en RTL4(Nederland).
Robin werkt ook als Coach voor meerdere wedstrijd teams. Zijn grootste verwezelijking als coach was met zijn Junior crews 1e en 6e worden op het WK van UDO streetdance circuit in 2018 in Glasgow. Samen met zijn crew King’s Court haalde hij meerdere maal 2e en 3e plaatsen op het World of Dance Internationale Circuit. Ook werd zijn Crew uitgenodigd deel te nemen aan danswedstrijd The ONE in Rome ( februari 2020) waar ze de winst binnenhaalden.
Buiten het dansen is Robin actief als Jurylid bij verschillende wedstrijdorganisaties en focust hij zich op een gezond leven als Health & Nutrition promotor. Kortom bij Robin krijg je een heel pakket gevuld met skills en support.
HIPHOP is a culture: We live by PEACE,LOVE, KNOWLEDGE, UNITY and HAVING FUN!

SARAH MANCINI

Sarah is in 2012 afgestudeerd aan de Fontys dansacademie in de richting Jazz/urban. In haar laatste jaar werd ze geselecteerd voor de Jaques de Leeuw prijs als meest belovende leerling.
In hetzelfde jaar deed ze mee aan The Ultimate Dance Battle. Deze wedstrijd won ze met haar team!
In 2013 zat Sarah in de liveshow van So You Think You Can Dance en danste ze mee in de theatertour. Door de jaren heen danste sarah in verschillende Tourende moderne en urban theaterproducties, musicals (Flashdance, West Side Story, Beauty & The Beast, Chicago) tv programma’s, artiesten, modeshows, ...
Sarah werkt ook als choreografe. Haar dansstijl is een mix van hedendaags en technieken van hiphop zoals popping en waving. Ze houdt van het experiment in dans en de vrijheid dat elk lichaam ontdekt wanneer het beweegt op muziek.

OLD ----- JENS VAN NOTEN

Jens studeerde in 2015 af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, Nederland. Hier behaalde hij zijn Bachelor diploma als Uitvoerend danser – Jazz/Urban.
Tijdens zijn opleiding nam Jens deel aan het TV programma ‘The Ultimate Dance Battle’ waar hij in het Hedendaags/Moderne team van Min Hee Bervoets zat.
In zijn laatste jaar toerde hij doorheen de Nederlandse theaters met 2 theaterstukken van Truus Bronkhorst. Eerst danste hij met haar een duet in ‘Ende Der Zukunft’. Nadien toerden ze beiden met een groep acteurs in het stuk ‘It’s A Beautiful Day’.
Na zijn opleiding heeft Jens verschillende (inter)nationale dansjobs geboekt. Enkele hoogtepunten zijn o.a. Die Helene Fischer Show (DE), Bambi Awards (DE), Ladies of Soul (NL), Idols (NL), Dancing With The Stars (FR), The Voice (BE), Belgium’s Got Talent (BE),...
Sinds 2017 is Jens de vaste danser van de artiest Loïc Nottet. Met deze artiest toerde hij doorheen Frankrijk, België, Zwitserland en Rusland. Dit met de Selfocracy Tour (2017-2018) en de Sillygomania Tour (2019-2021).
Jens focust zich tijdens het lesgeven op het ontwikkelen van een eigen danstaal, een unieke manier van bewegen. Zijn lessen zijn opgebouwd uit verschillende techniek oefeningen, conditie- en krachtoefeningen en stretchoefeningen. Het bewust zijn van je eigen lichaam en het bewustzijn van plaats en tijd zijn voor Jens belangrijke eigenschappen van een danser.

TINA CORNELIS

Klassiek - Jazz - Hiphop

Op 8-jarige leeftijd begon Tina met klassiek ballet en kreeg ze de danskriebel te pakken. Al snel kwamen er nog enkele dansstijlen bij. In 2005 startte ze met lesgeven bij Pirouette. In 2007 behaalde zij haar diploma bij Danskant en werd ze er dansinstructeur. Tina is leerkracht in het lager onderwijs.

MOVOTO SHADDAI

Shaddai danst al jaren hiphop en werd verliefd op het genre toen ze 8 jaar oud was. Ze startte op 12 jarige leeftijd met dansen bij pirouette waar ze de basis en de cultuur leerde kennen. Later gaf ze bij habbekrats als vrijwilliger les en begon ze haar studies, communicatiemanagement, in Antwerpen. Maar toch bleef dansen haar passie!

ROGER MAKADI

HipHop

HipHopper in hart en ziel. Gekend in binnen- en buitenland. Trad op in tal van grote evenementen “Beauty and the Beast / Flanders Expo, dancer Eurosong België, finalist Antwerp city drops battle 2016, enz... Dansen is mijn passie, je zult mij nu leren kennen.

OPLINUS ENORA

Enora Oplinus 27 jaar afgestuurd in 2010 in de Koninklijke balletschool van Antwerpen. Daarna deed ik SYTYCD waar ik in de halve finale belande. Daarna begon ik mijn carrière in binnen en buitenland. Zoals, Marokko, Turkije, Los Angeles, Japan..etc waar ik danste voor artiesten en compagnieën.

DEKENS MARGOT

Ik dans al van kleins af aan. Ben begonnen bij pirouette met het dansgerne ballet, later kwam er nog jazz, hiphop en ragga bij. Naast dans zit ik ook in de chiro, en is het mijn 1ste jaar als leiding. Hiervoor heb ik een animator cursus gevolgd en mijn diploma gehaald. Naast al mijn hobby's ga ik naar school in het Heilig Hart en College in halle en volg de richting sociaal technische wetenschappen.

JOYCE BERGMANS

Klassiek - Jazz

Joyce startte op vijfjarige leeftijd met dansen bij Pirouette. Daar kreeg ze een mooie basis aangeleerd. Niet veel later kreeg Joyce de kans om bij de selectie van Dansstudio Ijvi Hagelstein (Studio 100) te dansen. Hier volgde ze klassiek ballet, pointes, jazz en verscheidene gastlessen (modern, hiphop,…). Ze danste mee in tal van ‘Studio 100’ producties als de Samson en Gert Kerstshows, Eurosong for kids, videoclips, Tien om te zien en vele optredens met K3. Sinds kort maakt ze deel uit van DE partyband ‘SWOOP’. Ze is vaste Swoopgirl en staat elk weekend op het podium. Dit alles combineert ze met haar job als zelfstandige kinesitherapeute.

OSCË LAURE

Op 5-jarige leeftijd begon Laure met predans in Pirouette. Later volgde ze meerdere stijlen, namelijk hiphop, ballet, pointes en Jazz. Ook heeft ze buiten haar danslessen meegedaan aan enkele toonmomenten en wedstrijden. Laure gaat naar school in het Onze-Lieve-Vrouwinstituut en volgt de richting Wetenschappen-Wiskunde-Duits. In haar vrije tijd houdt ze zich, buiten dans, ook bezig met piano en scouts.

JOYCE LIEBERT

Klassiek - Jazz - Pointes

Joyce begon als 6-jarige bij Pirouette en heeft alle dansgenres doorlopen: jazz, klassiek, pointes, modern en hiphop. Doorheen de jaren heeft ze verscheidene stages gevolgd waaronder klassiek bij Pjotr Nardelli, Andzrei Ziemski, Etsuko Sumii en jazz bij Laurent Flament en Isabelle Beernaert. Joyce maakte ook deel uit van verschillende wedstrijdgroepen. Naast het dansen is Joyce nog student. Na het behalen van haar diploma Toegepaste Economische Wetenschappen start ze dit jaar met de lerarenopleiding.

LIEZE ROBBRECHT

Predans

Lieze zette haar eerste danspasjes op vierjarige leeftijd. Later kwam ze terecht bij Pirouette en werd dansen echt haar passie. Voor en tijdens het lesgeven volgde ze danslessen jazz en hiphop en deed ook nog verschillende andere ervaringen op. Ze behaalde haar diploma dansdocent bij Danskant vzw, waar ze ook dansinstructeur werd. Ze heeft al verschillende jaren ervaring met lesgeven, zowel aan de kleinsten als aan tieners. Lieze behaalde haar diploma 'Leerkracht in het lager onderwijs', deed een vervolgopleiding 'Buitengewoon Onderwijs' en studeerde vervolgens nog de ‘Bachelor in de Ergotherapie’.