MICHEL FROGET

Grenzeloze passie voor dans en beweging brachten hem er toe, met allerlei grote namen uit verschillende disciplines samen te werken: Poppin Taco (USA), Ray Leeper (USA), Benedicto Cieza (ESP) en Isabelle Becquet (B) om er een paar op te noemen. Michel put uit Hip Hop, Jazz, Modern en Latin.
Ruime muzikaliteit, uitstekende techniek en verrassende originaliteit zijn elementen die hem kenmerken. London, Parijs, New York, Los Angeles en Tokyo met artiesten als Snap, Enrique Iglesias en groep A+ zijn een greep uit zijn zeer gevarieerde carrière. Hij deelt zijn know how met jong talent uit zowel de privé als de professionele sector. Zodoende is hij gedurende meer dan een decennium artistiek directeur van o.a. Dirty Ballet, Move-Dance Company en choreograaf geweest voor Com²pany Cues. Daarnaast ontwikkelde hij in 2015 samen met pro-speaker Chris Cotteleer de module "Walk Like a Winner" met betrekking tot lichaamstaal in het bijzonder. Nationaal en internationaal is hij een vaste waarde in de danswereld. Momenteel docent aan De!Kunsthumaniora Antwerpen en repetitor en dramaturg voor het gezelschap Company HNDRD in nauwe samenwerking met hedendaagse topchoreografe Min Hee Bervoets.

ROBIN BRYS

Robin kwam voor het eerst in contact met Breakdance in 2002. Op het moment dat hij zijn eerste dansles had gevolgd in een verlaten Bioscoophal was het beslist, hij zou danser worden. Robin is een rasechte Streetdancer, op straat begonnen, grotendeels autodidact. Sinds 2003 is hij dansdocent.
Met een grote kennis van zowat alle stijlen binnen de “Streetdance Umbrella” zorgt Robin ervoor dat geen enkele Choreografie hetzelfde is. Hij blijft opzoek gaan naar dingen die hem inspireren om zo zijn craft te kunnen perfectioneren. Zo reisde hij wel liefst 7x naar Los Angeles om daar lessen te volgen bij pioneers in de Streetdance/Hip Hop cultuur. Freestyle en Improvisatie zijn een groot onderdeel van de Street stijl. Diverse freestyle oefeningen en uitwisselingen komen dan ook aan bod in het arsenaal van deze topper.
Robin staat gekend als voormalig assistent van So You Think You Can Dance Choreograaf Steeve Austin en was aanwezig in het team Geel van Jaakko Toivonen tijdens het 2e seizoen van The Ultimate Dance Battle op VTM en RTL4(Nederland).
Robin werkt ook als Coach voor meerdere wedstrijd teams. Zijn grootste verwezelijking als coach was met zijn Junior crews 1e en 6e worden op het WK van UDO streetdance circuit in 2018 in Glasgow. Samen met zijn crew King’s Court haalde hij meerdere maal 2e en 3e plaatsen op het World of Dance Internationale Circuit. Ook werd zijn Crew uitgenodigd deel te nemen aan danswedstrijd The ONE in Rome ( februari 2020) waar ze de winst binnenhaalden.
Buiten het dansen is Robin actief als Jurylid bij verschillende wedstrijdorganisaties en focust hij zich op een gezond leven als Health & Nutrition promotor. Kortom bij Robin krijg je een heel pakket gevuld met skills en support.
HIPHOP is a culture: We live by PEACE,LOVE, KNOWLEDGE, UNITY and HAVING FUN!

GLORIA IANNELLO

Opleiding in klassieke dans door Francis Pedros en Christine Lassauvageux (sterdanseres en eerste soliste van het Ballet de Wallonie). Modern met Isabelle Becquet. Opleiding, stages bij de harmonicastudio: Wayne Bayers, Reddha, Mickael Cassant, Thierry Verger, ... Opleidingscursus in België met Anthon Lashky
Danseres voor Quentin Mosiman, L'Oreal, Doe een wens, Notre dame de Paris (Belgische versie), Le Grand Joho (tournee door Vorst Nationaal). Revue danseres, cabaret in Mons (le Marais) en Luik (Trocadero) Talloze evenementen, shows, podia van allerlei aard. Voormalig model en fotomodel pro.

SANDRO BONO

Sandro disciplineerde zich doorheen de jaren in verschillende dansstijlen zoals jazz, modern, klassiek en hiphop. Hij nam deel aan wedstrijden in de disciplines hiphop en modernjazz en kreeg de kans om vaak op te treden in het binnenland, alsook in Nederland, Duitsland en Tsjechië. Hij volgde verschillende workshops bij oa. Laurent Flament, Michel Froget, Isabelle Becquet, Ellen Houck enz.
Ook nu is hij nog steeds actief bezig als danser. Door zelf nog steeds les te volgen in verschillende dansstijlen probeert hij zijn techniek op punt te houden en breidt hij zijn kennis over de dansstijlen uit. Daarnaast is hij ook vaak te zien op het podium bij vele danswedstrijden en gastoptredens.
Dansen is zijn grote passie en hoopt dit daarom ook te kunnen doorgeven aan zijn leerlingen. Hij zal dit jaar de oudere jazz-groepen en het wedstrijdteam onder zijn hoede nemen.

SHARI MOYSON

Shari zette reeds op 3 jarige leeftijd haar eerste danspasjes en heeft doorheen de jaren van allerlei dansgenres geproefd. Ze nam deel aan verschillende wedstrijden ballet en jazz zowel individueel als in groep en volgde ook verschillende stages en workshops bij oa. Isabelle Beernaert, Laurent Flament, Min Hee Bervoets, Piotr Nardelli, Anneke Ghysens, Kamata, enz. Ze behaalde haar diploma als animator in speelpleinwerking, instructeur B in jazzdans en studeert de opleiding LO & Bewegingswetenschappen met afstudeerrichting Sportbeleid- en management aan de KU Leuven. Dansen is en blijft haar grote passie en wil dit graag doorgeven aan haar dansers.

PHAM CÉLINE

Toen ik 8 jaar was begon ik te dansen bij Pirouette. Hier heb ik de stijlen jazz, klassiek en hiphop leren kennen. Ik heb aan verschillende wedstrijden deelgenomen in groep en in solo, voornamelijk in de stijlen jazz en hiphop. Ik besloot om vanaf mijn derde secundair dans te volgen op Kunsthumaniora Brussel. Hier heb ik 3 jaar geleden mijn diploma behaald met een aanmoedigingsprijs om verder te gaan in dans. Ik heb audities gedaan voor dansscholen en mocht de opleiding docent dans in Codarts te Rotterdam volgen. Maar dit heb ik niet lang volgehouden, omdat ik dacht dat het beter is om een diploma te behalen waarbij ik naast dans ook iets anders kon doen. Daarmee volg ik nu de richting Dierenzorg op HoGent.

BLANDINE DE CONINCK

Blandine danst al sinds ze 3 jaar oud is en begon op 5-jarige leeftijd danslessen te volgen bij Pirouette. Ze volgde lessen in verschillende stijlen zoals hedendaags, fusion, modern, ballet, pointes, hiphop en jazz bij onder andere Isabelle Becquet, Lise Alexander, Jeremy Lepine, Michel Froget, etc. Ze heeft al enkele dansstages gedaan in Parijs bij Studio Harmonic. Ze deed doorheen de jaren ook mee aan enkele wedstrijden en optredens met Sandrine Balleux. Op dit moment studeert Blandine rechten aan de Universiteit van Gent.

FANNA LISA

Lisa danst al sinds jaar 8 bij Pirouette. Ze begon met Klassiek en Jazz en volgt deze stijlen nu nog steeds. Vier jaar geleden is ze met pointes begonnen en besloot vorig jaar om ook Hip-Hop bij te leren. Ze heeft altijd al dansstages gevolgd gedurende de vakanties en is zoals vorig jaar animator tijdens de zomer danskamp Pirouette. In 2016 nam ze deel aan verschillende wedstrijden klassiek. Dit is een grote passie voor haar die ze zo graag zou willen delen met veel jongeren. Ze studeert haar eerste jaar kiné op de VUB en is soms animator op speelpleinen.

LIEZE ROBBRECHT

Lieze zette haar eerste danspasjes op vierjarige leeftijd. Later kwam ze terecht bij Pirouette en werd dansen echt haar passie. Voor en tijdens het lesgeven volgde ze danslessen jazz en hiphop en deed ook nog verschillende andere ervaringen op. Ze behaalde haar diploma dansdocent bij Danskant vzw, waar ze ook dansinstructeur werd. Ze heeft al verschillende jaren ervaring met lesgeven, zowel aan de kleinsten als aan tieners. Lieze behaalde haar diploma 'Leerkracht in het lager onderwijs', deed een vervolgopleiding 'Buitengewoon Onderwijs' en studeerde vervolgens nog de ‘Bachelor in de Ergotherapie’.

EVA VAN CRAENENBROECK

Eva leerde haar eerste danspasjes op 4 jarige leeftijd en was meteen enthousiast om verder te blijven dansen. Doorheen de jaren beoefende ze jazz, jazz modern en klassiek. Ondertussen staat ze al 7 jaar tijdens de zomervakantie op het Don Bosco speelplein en behaalde ze ook haar hoofdanimatorbrevet.
Dit schooljaar start ze haar tweede jaar Toegepaste Jeugdcriminologie aan de Karel de Grote hogeschool Antwerpen, dit na haar bachelor Sociaal Werk.
Eva is klaar voor een fantastisch dansjaar met de (aller)kleinste dansers.

FEEBE ROBYNS

Mijn naam is Feebe Robyns, ik ben 22 jaar en ben laatstejaars studente Ergotherapie. Ik vul mijn dagen met het afronden van mijn studies, afspreken met vrienden alsook dansles en zwemles geven. Als ik mijzelf in 3 woorden mag beschrijven ben ik gedreven/gepassioneerd, biedt ik een luisterend oor en ben ik behulpzaam. Ik heb zelf jaren gedanst bij Pirouette en wat geëxperimenteerd met de verschillende dansstijlen. Zo heb ik zelf Klassiek, Modern, Jazz en Hiphop gevolgd waardoor ik van deze stijlen een zekere basis heb. Ik kijk er ieder dansjaar ontzettend hard naar uit om mijn passie voor dans te kunnen overbrengen naar mijn jonge dansers en er samen een leerrijk maar vooral ook fijn dansjaar van te maken’.

SHADDAI MOVOTO

Mijn naam is Shaddai ik startte op 12 jarige leeftijd met dansen bij pirouette waar ik de basis en de cultuur leerde kennen van hip hop. Hip-hop is de sleutel die de deur voor mij opende om door deze adembenemende planeet te zwerven en dit één ding wil ik delen bij mijn studenten ze leren denken dat alles mogelijk is.

ESTHER DEVISCH

Esther begon op vijfjarige leeftijd te dansen bij Pirouette en heeft al verschillende dansgenres gevolgd zoals jazz, klassiek, pointes, hiphop,… Momenteel volgt ze nog steeds dansles. Ze deed reeds mee aan verschillende wedstrijden van zowel jazz als Hip Hop. In 2014 behaalde ze haar diploma als animator bij Kazou. Esther doet ook mee als docent in de zomerdansstages en staat in de zomer ook op speelpleinen. Ze geeft al verscheidene jaren les binnen Pirouette en ook dit jaar staat ze paraat om haar jazz en hiphopgroepen veel bij te leren en haar passie van dans door te geven aan de leerlingen!!

LAURA MICHIELS

Laura was 4 jaar toen ze bij onze vereniging begon met één uurtje in de week. Er kwamen al snel meerdere uren bij. Ze was altijd te vinden in één van onze danszalen. Laura volgende alle stijlen die werden aangeboden in onze vereniging. Ook in de zomer was ze altijd actief bezig en wou ze blijven leren om later ook haar passie door te geven. Tijdens haar studies kwam ze er achter dat ze graag met kinderen bezig was en zo begon een nieuw avontuur voor haar binnen onze vereniging. Ze slaagde er in om het dans te combineren met haar studies zorgkundige en ze blijft niet stilzitten. Ze start nu aan een opleiding verpleegkundige en blijft dit met dansen combineren. Laura is helemaal klaar om haar passie voor dansen door te geven aan de nieuwe generatie en zo weer een leuk jaar te beleven.

LIESL LUCKX

Als vierjarig meisje ontdekte ze de wereld van het dansen, vooral jazzdance was het genre waarin ze zich vele jaren verdiepte. Nadien kwamen ook ballet en moderne dans een de beurt.
Op zestienjarige leeftijd kreeg ze de kans om op dansstage te gaan naar New York met een optreden als kers op de taart. Nadien volgden er nog vele stages in binnen en buitenland. De dansmicrobe lieten haar niet los. Na haar opleiding tot orthopedagoog en leerkracht, studeerde ze af met het diploma postgraduaat instructor in de dans te Katho-Reno te Torhout.
Met dit diploma op zak, kreeg ze verschillende aanbiedingen om dansles te geven. Zo begon ze klassiek ballet en jazz te geven binnen Pirouette. Na enkele jaren dansles te hebben gegeven aan kinderen wou ze een grotere uitdaging en verwezenlijkte ze binnen Pirouette haar grote droom: dansles geven aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Als leerkracht buitengewoon onderwijs was dit de perfecte aanvulling. Ondertussen is de G-dans een gevestigde waarde binnen de werkingen van Pirouette.

OLD ----- MICHEL FROGET

Modern Jazz

Michel is een gekend figuur in dansmiddens en staat bekend als één der besten in zijn vak. Michel is niet alleen een begenadigd danser, maar is tevens docent aan diverse dansscholen en een veelgevraagde stagedocent en choregraaf. De kenners onder jullie zullen hem ongetwijfeld gevolgd hebben in “The Ultimate Dance Battle”

SARAH MANCINI

Sarah is in 2012 afgestudeerd aan de Fontys dansacademie in de richting Jazz/urban. In haar laatste jaar werd ze geselecteerd voor de Jaques de Leeuw prijs als meest belovende leerling.
In hetzelfde jaar deed ze mee aan The Ultimate Dance Battle. Deze wedstrijd won ze met haar team!
In 2013 zat Sarah in de liveshow van So You Think You Can Dance en danste ze mee in de theatertour. Door de jaren heen danste sarah in verschillende Tourende moderne en urban theaterproducties, musicals (Flashdance, West Side Story, Beauty & The Beast, Chicago) tv programma’s, artiesten, modeshows, ...
Sarah werkt ook als choreografe. Haar dansstijl is een mix van hedendaags en technieken van hiphop zoals popping en waving. Ze houdt van het experiment in dans en de vrijheid dat elk lichaam ontdekt wanneer het beweegt op muziek.

OLD ----- JENS VAN NOTEN

Jens studeerde in 2015 af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, Nederland. Hier behaalde hij zijn Bachelor diploma als Uitvoerend danser – Jazz/Urban.
Tijdens zijn opleiding nam Jens deel aan het TV programma ‘The Ultimate Dance Battle’ waar hij in het Hedendaags/Moderne team van Min Hee Bervoets zat.
In zijn laatste jaar toerde hij doorheen de Nederlandse theaters met 2 theaterstukken van Truus Bronkhorst. Eerst danste hij met haar een duet in ‘Ende Der Zukunft’. Nadien toerden ze beiden met een groep acteurs in het stuk ‘It’s A Beautiful Day’.
Na zijn opleiding heeft Jens verschillende (inter)nationale dansjobs geboekt. Enkele hoogtepunten zijn o.a. Die Helene Fischer Show (DE), Bambi Awards (DE), Ladies of Soul (NL), Idols (NL), Dancing With The Stars (FR), The Voice (BE), Belgium’s Got Talent (BE),...
Sinds 2017 is Jens de vaste danser van de artiest Loïc Nottet. Met deze artiest toerde hij doorheen Frankrijk, België, Zwitserland en Rusland. Dit met de Selfocracy Tour (2017-2018) en de Sillygomania Tour (2019-2021).
Jens focust zich tijdens het lesgeven op het ontwikkelen van een eigen danstaal, een unieke manier van bewegen. Zijn lessen zijn opgebouwd uit verschillende techniek oefeningen, conditie- en krachtoefeningen en stretchoefeningen. Het bewust zijn van je eigen lichaam en het bewustzijn van plaats en tijd zijn voor Jens belangrijke eigenschappen van een danser.

TINA CORNELIS

Klassiek - Jazz - Hiphop

Op 8-jarige leeftijd begon Tina met klassiek ballet en kreeg ze de danskriebel te pakken. Al snel kwamen er nog enkele dansstijlen bij. In 2005 startte ze met lesgeven bij Pirouette. In 2007 behaalde zij haar diploma bij Danskant en werd ze er dansinstructeur. Tina is leerkracht in het lager onderwijs.

MOVOTO SHADDAI

Shaddai danst al jaren hiphop en werd verliefd op het genre toen ze 8 jaar oud was. Ze startte op 12 jarige leeftijd met dansen bij pirouette waar ze de basis en de cultuur leerde kennen. Later gaf ze bij habbekrats als vrijwilliger les en begon ze haar studies, communicatiemanagement, in Antwerpen. Maar toch bleef dansen haar passie!

SARAH MANCINI

Jazz

Sarah studeerde in 2012 af aan de Fontys dansacademie in Tilburg en werd genomineerd voor de Jacques de leeuw prijs. Ze zat in het winnende team van het tv programma The Ultimate dancebattle. Zij reist ze de hele wereld af. Zo was ze te zien in de liveshows van so you Think you can dance. Is ze vaste danseres van verschillende tv programma's en sportmerken. Naast zelf op de planken staan wordt Sarah vaak gevraagd voor workshops, jureren van wedstrijden en als choreograaf.

ROGER MAKADI

HipHop

HipHopper in hart en ziel. Gekend in binnen- en buitenland. Trad op in tal van grote evenementen “Beauty and the Beast / Flanders Expo, dancer Eurosong België, finalist Antwerp city drops battle 2016, enz... Dansen is mijn passie, je zult mij nu leren kennen.

OPLINUS ENORA

Enora Oplinus 27 jaar afgestuurd in 2010 in de Koninklijke balletschool van Antwerpen. Daarna deed ik SYTYCD waar ik in de halve finale belande. Daarna begon ik mijn carrière in binnen en buitenland. Zoals, Marokko, Turkije, Los Angeles, Japan..etc waar ik danste voor artiesten en compagnieën.

DEKENS MARGOT

Ik dans al van kleins af aan. Ben begonnen bij pirouette met het dansgerne ballet, later kwam er nog jazz, hiphop en ragga bij. Naast dans zit ik ook in de chiro, en is het mijn 1ste jaar als leiding. Hiervoor heb ik een animator cursus gevolgd en mijn diploma gehaald. Naast al mijn hobby's ga ik naar school in het Heilig Hart en College in halle en volg de richting sociaal technische wetenschappen.

JOYCE BERGMANS

Klassiek - Jazz

Joyce startte op vijfjarige leeftijd met dansen bij Pirouette. Daar kreeg ze een mooie basis aangeleerd. Niet veel later kreeg Joyce de kans om bij de selectie van Dansstudio Ijvi Hagelstein (Studio 100) te dansen. Hier volgde ze klassiek ballet, pointes, jazz en verscheidene gastlessen (modern, hiphop,…). Ze danste mee in tal van ‘Studio 100’ producties als de Samson en Gert Kerstshows, Eurosong for kids, videoclips, Tien om te zien en vele optredens met K3. Sinds kort maakt ze deel uit van DE partyband ‘SWOOP’. Ze is vaste Swoopgirl en staat elk weekend op het podium. Dit alles combineert ze met haar job als zelfstandige kinesitherapeute.

OSCË LAURE

Op 5-jarige leeftijd begon Laure met predans in Pirouette. Later volgde ze meerdere stijlen, namelijk hiphop, ballet, pointes en Jazz. Ook heeft ze buiten haar danslessen meegedaan aan enkele toonmomenten en wedstrijden. Laure gaat naar school in het Onze-Lieve-Vrouwinstituut en volgt de richting Wetenschappen-Wiskunde-Duits. In haar vrije tijd houdt ze zich, buiten dans, ook bezig met piano en scouts.

SHARI MOYSON

Klassiek - Jazz - Pointes

Shari zette reeds op 3 jarige leeftijd haar eerste danspasjes en is nu uitgegroeid tot een prachtige danseres waar velen naar opkijken. Ze nam deel aan verschillende wedstrijden ballet en jazz zowel individueel als in groep en volgde ook verschillende stages en workshops bij oa. Isabelle Beernaert, Laurent Flament, Min Hee Bervoets, Piotr Nardelli, Anneke Ghysens, Kamata, en nog zoveel meer. Ze behaalde haar diploma als animator en studeert de opleiding LO & Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven. Dansen is en blijft haar grote passie en wil dit graag doorgeven aan haar dansers

JOYCE LIEBERT

Klassiek - Jazz - Pointes

Joyce begon als 6-jarige bij Pirouette en heeft alle dansgenres doorlopen: jazz, klassiek, pointes, modern en hiphop. Doorheen de jaren heeft ze verscheidene stages gevolgd waaronder klassiek bij Pjotr Nardelli, Andzrei Ziemski, Etsuko Sumii en jazz bij Laurent Flament en Isabelle Beernaert. Joyce maakte ook deel uit van verschillende wedstrijdgroepen. Naast het dansen is Joyce nog student. Na het behalen van haar diploma Toegepaste Economische Wetenschappen start ze dit jaar met de lerarenopleiding.

NIGRO VALENTINA

...

FANNA LISA

Lisa danst al sinds jaar 8 bij Pirouette. Ze begon met Klassiek en Jazz en volgt deze stijlen nu nog steeds. Drie jaar geleden is ze met pointes begonnen en besloot dit jaar om ook Hip-Hop bij te leren. Ze heeft altijd al dansstages gevolgd gedurende de vakanties en was dit jaar animator tijdens de zomer danskamp Pirouette. In 2016 nam ze deel aan verschillende wedstrijden klassiek. Dit is een grote passie voor haar die ze zo graag zou willen delen met veel jongeren. Ze volgt moderne talen wetenschappen en is soms animator op speelpleinen.

LAURA MICHIELS

Jazz - Klassiek

Laura was 4 jaar toen ze bij onze vereniging begon met één uurtje in de week. Er kwamen al snel meerdere uren bij. Ze was altijd te vinden in één van onze danszalen. Laura volgende alle stijlen die werden aangeboden in onze vereniging. Ook in de zomer was ze altijd actief bezig en wou ze blijven leren om later ook haar passie door te geven. Tijdens haar studies kwam ze er achter dat ze graag met kinderen bezig was en zo begon een nieuw avontuur voor haar binnen onze vereniging. Ze slaagde er in om het dans te combineren met haar studies zorgkundige en ze blijft niet stilzitten. Ze start nu aan een opleiding verpleegkundige en blijft dit met dansen combineren. Laura is helemaal klaar om haar passie voor dansen door te geven aan de nieuwe generatie en zo weer een leuk jaar te beleven.

ESTHER DEVISCH

Klassiek - Hiphop

Esther begon op vijfjarige leeftijd te dansen bij Pirouette en heeft al verschillende dansgenres gevolgd zoals jazz, klassiek, pointes, hiphop,… Momenteel volgt ze nog steeds dansles. Ook nam ze deel aan het Belgisch Kampioenschap Hip Hop tussen 2008 en 2010. In 2015 is ze begonnen aan haar studie criminologische wetenschappen op de VUB. In 2014 behaalde ze haar diploma als animator bij Kazou. Met zin hoopt ze dit jaar haar klassiek- en jazz-groepje veel bij te leren!

SANDRO BONO

Jazz – Klassiek
Sandro disciplineerde zich doorheen de jaren in verschillende dansstijlen zoals jazz, modern, klassiek en hiphop. Hij nam deel aan wedstrijden in de disciplines hiphop en modernjazz en kreeg de kans om vaak op te treden in het binnenland, alsook in Nederland, Duitsland en Tsjechië. Hij volgde verschillende workshops bij oa. Laurent Flament, Michel Froget, Isabelle Becquet, Ellen Houck enz. Naast dansen studeert Sandro voor burgerlijk ingenieur en architectuur aan de VUB, maar dansen blijft zijn grote passie en hoopt dit te kunnen doorgeven aan zijn leerlingen.

LIEZE ROBBRECHT

Predans

Lieze zette haar eerste danspasjes op vierjarige leeftijd. Later kwam ze terecht bij Pirouette en werd dansen echt haar passie. Voor en tijdens het lesgeven volgde ze danslessen jazz en hiphop en deed ook nog verschillende andere ervaringen op. Ze behaalde haar diploma dansdocent bij Danskant vzw, waar ze ook dansinstructeur werd. Ze heeft al verschillende jaren ervaring met lesgeven, zowel aan de kleinsten als aan tieners. Lieze behaalde haar diploma 'Leerkracht in het lager onderwijs', deed een vervolgopleiding 'Buitengewoon Onderwijs' en studeerde vervolgens nog de ‘Bachelor in de Ergotherapie’.

PHAM CÉLINE

Sinds mijn achtste heb ik bij Pirouette gedanst. Ik heb er verschillende dansstijlen gevolgd waaronder jazz, klassiek en hiphop. Ook heb ik aan verschillende wedstrijden deelgenomen in groep en in solo bij allerlei dansstijlen. Ondertussen heb ik KSO dans gevolgd vanaf het derde tot zesde secundair en ben 2 jaar geleden succescvol geslaagd met een aanmoedigingsprijs om door te gaan in dans. Na deze opleiding mocht ik beginnen in Codarts te Rotterdam als docent dans, maar ik heb voorlopig gekozen om voor studie Dierenzorg te gaan.

MO’ZIAN LIBOIT

Predans

Ik begon als 4 jarige bij Pirouette. Mijn eerste dansgenre waar ik mee in contact kwam was klassiek, maar later kwam daar dan nog jazz, fusion en modern bij. Ik volg nog steeds lessen bij Pirouette. Ik ben een echte chiro meid. Het is nu al mijn derde jaar als leiding en vind het nog steeds ongelooflijk fijn. Ook heb ik mijn animator diploma behaald. Ik volg sociaal technisch wetenschappen aan het Heilig Hart & College Halle. Mijn vrije tijd is gevuld met chiro en dans.

LIESL LUCKX

Klassiek - Jazz - G-dans

Op haar vier maakte ze voor het eerst kennis met dans. Sindsdien is ze blijven dansen, vooral jazzdans. Tijdens de vakanties volgde tal van dansstages in New York, Berlijn, Brugge, ... Ook nu nog blijft ze andere dansstijlen volgen. Ze volgde de opleiding Postgraduaat Instructor dans, onder leiding van Jac Delsing aan de Katho - Reno in Torhout. Buiten het dansen, werkt ze als leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Liesl start nu als docent G-dans.

VAN NOOTEN JENS

...

EVA VAN CRAENENBROECK

Jazz – klassiek – predans

Eva leerde haar eerste danspasjes op 4 jarige leeftijd. Doorheen de jaren beoefende ze jazz, jazz modern en klassiek. Ondertussen staat ze al 6 jaar tijdens de zomervakantie op het Don Bosco speelplein en behaalde ze ook haar hoofdanimatorbrevet. Dit schooljaar behaalde ze haar diploma sociaal werk aan de Odisee hogeschool Brussel. Eva is klaar voor een fantastisch dansjaar met de dansers.

FEEBE ROBYNS

Jazz - Klassiek

Op 6 jarige leeftijd zette ik mijn eerste danspasjes bij Pirouette. Volgde verschillende dansstijlen waaronder klassiek, modern, jazz en hiphop. Toen ik dan verder ging studeren voor ergotherapeut moest ik helaas het dansen opzeggen zodat ik wat meer tijd kon vrijmaken voor mijn studies. Maar door mijn studie besef ik ook dat ik enorm graag werk met kinderen. Ik ben creatief ingesteld en zie dansen als een uitlaatklep. Ik wil dan ook heel graag mijn jonge dansertjes een fijne een leerrijke dansstijl bezorgen.

Close Menu