MICHEL FROGET

Modern Jazz

Michel is een gekend figuur in dansmiddens en staat bekend als één der besten in zijn vak. Michel is niet alleen een begenadigd danser, maar is tevens docent aan diverse dansscholen en een veelgevraagde stagedocent en choregraaf. De kenners onder jullie zullen hem ongetwijfeld gevolgd hebben in “The Ultimate Dance Battle”

TINA CORNELIS

Klassiek - Jazz - Hiphop

Op 8-jarige leeftijd begon Tina met klassiek ballet en kreeg ze de danskriebel te pakken. Al snel kwamen er nog enkele dansstijlen bij. In 2005 startte ze met lesgeven bij Pirouette. In 2007 behaalde zij haar diploma bij Danskant en werd ze er dansinstructeur. Tina is leerkracht in het lager onderwijs.

SANDRINE BALLEUX

Klassiek - Pointes

Sandrine zette haar eerste danspasjes op 8 jarige leeftijd. Ze volgde voornamelijk klassiek, jazz en tapdance. In 2004 ging ze studeren aan de balletschool te Antwerpen waar ze opleiding volgde in Klassiek en pointes, repertoire, hedendaagse dans, Spaanse dans, Karakter dans . Na het beëindigen van haar studies in 2007 vertrok Sandrine naar Portugal met de Compania de Danca de Lisboa. In 2011 nam ze ook deel aan de live shows van So You Think You Can Dance.

SARAH MANCINI

Jazz

Sarah studeerde in 2012 af aan de Fontys dansacademie in Tilburg en werd genomineerd voor de Jacques de leeuw prijs. Ze zat in het winnende team van het tv programma The Ultimate dancebattle. Zij reist ze de hele wereld af. Zo was ze te zien in de liveshows van so you Think you can dance. Is ze vaste danseres van verschillende tv programma's en sportmerken. Naast zelf op de planken staan wordt Sarah vaak gevraagd voor workshops, jureren van wedstrijden en als choreograaf.

ROGER MAKADI

HipHop

HipHopper in hart en ziel. Gekend in binnen- en buitenland. Trad op in tal van grote evenementen “Beauty and the Beast / Flanders Expo, dancer Eurosong België, finalist Antwerp city drops battle 2016, enz... Dansen is mijn passie, je zult mij nu leren kennen.

ISABELLE BECQUET

Jazz

Isabelle heeft reeds haar strepen verdiend in de professionle dans-wereld. Werkte 11 jaar samen met Any Flor (soliste bij het opera van Parijs) - 15 jaar moderne jazz opleiding, met Monette Loza (een jazz-instituut in België), maar ook Airton Tenorio (bedrijf in Brazilië), Colette Coenraets. Als docente dans sinds 1986 in Belgische scholen. Maar ook in het buitenland, zoals Italië, Spanje, Denemarken, Frankrijk, Nederland, uitgenodigd voor de workshop. Zij is begeesterd haar talenten te delen met onze leerlingen.

JEREMY LEPINE

Fusion

Jeremy behaalde zijn graduaat bij the Royal Academy Of fine Arts of Brussels (Ballet / Contemporary) en is oprichter /choreograaf van Yetsirah Company. Hij heeft verschillende wedstrijden gewonnen waaronder: International Choreography Dance Contest (Contemporary) 2012 & 2013, Burning Floor Choreography Competition (Contemporary) 2012

JOYCE BERGMANS

Klassiek - Jazz

Joyce startte op vijfjarige leeftijd met dansen bij Pirouette. Daar kreeg ze een mooie basis aangeleerd, gaande van klassiek ballet tot pointes. Niet veel later kreeg Joyce de kans om bij Dansstudio Ijvi Hagelstein (Studio 100) te dansen. Hier volgde ze klassiek ballet, pointes, jazz en verscheidene gastlessen (modern, hiphop, …). Ze danste mee in tal van ‘Studio 100’ producties als de Samson en Gert Kerstshows, videoclips, Tien om te zien en optredens van K3 (o.a. Sportpaleis en Ahoy) alsook Eurosong for kids,..

SHARI MOYSON

Klassiek - Jazz - Pointes

Shari zette reeds op 3 jarige leeftijd haar eerste danspasjes en is nu uitgegroeid tot een prachtige danseres waar velen naar opkijken. Ze nam deel aan verschillende wedstrijden ballet en jazz zowel individueel als in groep en volgde ook verschillende stages en workshops bij oa. Isabelle Beernaert, Laurent Flament, Min Hee Bervoets, Piotr Nardelli, enz. Ze behaalde haar diploma als animator en studeert de opleiding LO & Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven. Dansen is en blijft haar grote passie en wil dit graag doorgeven aan haar dansers.

JOYCE LIEBERT

Klassiek - Jazz - Pointes

Joyce begon als 6-jarige bij Pirouette en heeft alle dansgenres doorlopen: jazz, klassiek, pointes, hiphop,... Tijdens vakanties heeft Joyce verscheidene stages gevolgd o.a. klassiek bij Pjotr Nardelli, Andzrei Ziemski, Etsuko Sumii en jazz bij Laurent Flament, Isabelle Beernaert, Ze heeft ook haar diploma als animator behaald en staat tijdens schoolvakanties als animator op speelpleinen. Naast het dansen studeert ze toegepaste economische wetenschappen aan de KULeuven.

REMKO DEHERTOGH

Hip Hop - Jazz

Hij danst sinds zijn 12 jaar bij Pirouette, voornamelijk jazz en hiphop. Daarnaast heeft hij ook modern gevolgd bij een andere dansschool. Als leider bij de Scouts weet Remko goed om te gaan met kinderen. Hij leert ze graag bij wat hij zelf geleerd heeft bij Pirouette.

BEAU DE GREEF

Predans

zette haar eerste danspassen bij Pirouette op 8-jarige leeftijd. Tijdens de afgelopen 8 jaar is dansen een echte passie geworden en wil deze passie delen en doorgeven aan de predansertjes. Beau gaat naar school in het St.Victor instituut waar ze de richting Humane Wetenschappen volgt. Het grootste deel van haar vrije tijd gaat naar dans : modern jazz, hiphop en jazz. Beau behaalde ondertussen ook haar diploma “kleuter-en peuterdans” bij Danskant vzw.

LAURA MICHIELS

Jazz - Klassiek

Laura Michiels was 4 jaar toen ze bij Pirouette haar eerste danspasjes zette en momenteel volgt ze nog steeds verschillende danslessen binnen onze vereniging. Ze doorliep alle genres en momenteel wil ze niets liever de liefde voor dansen doorgeven aan onze allerkleinsten. Naast het dansen volgt zij een studie als kinderverzorgster en deze studie komt zeker ten goede bij het omgaan met ons jonge dansertjes.

ESTHER DEVISCH

Klassiek - Hiphop

Esther begon op vijfjarige leeftijd te dansen bij Pirouette en heeft al verschillende dansgenres gevolgd zoals jazz, klassiek, pointes, hiphop,… Momenteel volgt ze nog steeds dansles. Ook nam ze deel aan het Belgisch Kampioenschap Hip Hop tussen 2008 en 2010. In 2015 is ze begonnen aan haar studie criminologische wetenschappen op de VUB. In 2014 behaalde ze haar diploma als animator bij Kazou. Met zin hoopt ze dit jaar haar klassiek- en jazz-groepje veel bij te leren!

SANDRO BONO

Jazz - Klassiek - Pointes

Doorheen de jaren volgde hij les in verschillende dansstijlen: jazz, hiphop, modern en klassiek. Hij nam deel aan verschillende danswedstrijden in de disciplines modernjazz en hiphop. Hierdoor kreeg hij de kans om zowel in het binnenland als in het buitenland op te treden. Zo stond hij op het EK Hiphop in Duitsland en behoorde hij tot de winnende groep van Dance Vibes olv van Lise, waarmee ze later naar Tsjechië mochten gaan.

LIEZE ROBBRECHT

Predans

Lieze zette haar eerste danspasjes op vierjarige leeftijd. Later kwam ze terecht bij Pirouette en werd dansen echt haar passie. Ook nu nog volgt ze danslessen jazz en hiphop en deed in het verleden nog andere ervaringen op. Ze behaalde haar diploma dansdocent bij Danskant vzw en heeft al verschillende jaren ervaring met lesgeven, zowel aan de kleinsten als aan tieners. Lieze behaalde haar diploma 'Leerkracht in het lager onderwijs', deed een vervolgopleiding 'Buitengewoon Onderwijs' en momenteel studeert ze ergotherapie in Brussel.

MO’ZIAN LIBOIT

Predans

Ik begon als 4 jarige bij Pirouette. Mijn eerste dansgenre waar ik mee in contact kwam was klassiek, maar later kwam daar dan nog jazz fushion en modern bij. Ik volg nog steeds lessen bij pirouette. Ik ben een echte chiro meid. Het is mijn eerste jaar als leiding. Ook heb ik mijn animator diploma behaald. Ik volg sociaal technisch wetenschappen aan het Heilig Hart & College Halle. Mijn vrije tijd is gevuld met chiro en dans.

LIESL LUCKX

Klassiek - Jazz - G-dans

Op haar vier maakte ze voor het eerst kennis met dans. Sindsdien is ze blijven dansen, vooral jazzdans. Tijdens de vakanties volgde tal van dansstages in New York, Berlijn, Brugge, ... Ook nu nog blijft ze andere dansstijlen volgen. Ze volgde de opleiding Postgraduaat Instructor dans, onder leiding van Jac Delsing aan de Katho - Reno in Torhout. Buiten het dansen, werkt ze als leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Liesl start nu als docent G-dans.

EVA VAN CRAENENBROECK

Predans

Eva leerde haar eerste danspasjes op 4 jarige leeftijd. Doorheen de jaren beoefende ze jazz modern, klassiek. Ondertussen staat ze al 4 jaar tijdens de zomervakantie op het Don Bosco speelplein en behaalde ze ook haar animatorbrevet. Dit schooljaar start ze haar tweede jaar sociaal werk aan de Odisee hogeschool Brussel. Eva is klaar voor een fantastisch dansjaar met de allerkleinste dansers.

FEEBE ROBYNS

Jazz - Klassiek

Op 6 jarige leeftijd zette ik mijn eerste danspasjes bij Pirouette. Volgde verschillende dansstijlen waaronder klassiek, modern, jazz en hiphop. Toen ik dan verder ging studeren voor ergotherapeut moest ik helaas het dansen opzeggen zodat ik wat meer tijd kon vrijmaken voor mijn studies. Maar door mijn studie besef ik ook dat ik enorm graag werk met kinderen. Ik ben creatief ingesteld en zie dansen als een uitlaatklep. Ik wil dan ook heel graag mijn jonge dansertjes een fijne een leerrijke dansstijl bezorgen.

Close Menu