Wedstrijdteams Danscentrum Pirouette vzW

Algemene info

Zoek je als danser een extra uitdaging?
Heb je zin om meer te dansen en bij te leren?
Wil je graag aansluiten bij een leuk en gezellig dansteam?
Voel je je thuis op een podium en wil je meer ervaring opdoen?
Dan zijn onze wedstrijdteams zeker iets voor jou!

In onze wekelijkse danslessen zullen we enerzijds toewerken naar kwalitatieve en leerrijke danslessen, anderzijds werken we toe naar een choreografie voor danswedstrijden (en optredens). Dit samen als één team!

Doorheen het dansjaar nemen we deel aan een 5-tal wedstrijden. Afhankelijk van de wedstrijdplanning van organisaties en de behaalde resultaten tijdens kwalificatierondes, kunnen dit meer of minder wedstrijden worden. De wedstrijden kunnen plaatsvinden over heel Vlaanderen.

Met deze wedstrijdteams ligt onze prioriteit in het aanbieden van een extra ervaring en uitdaging naast het dansaanbod. Dit op een hardwerkende maar ook een leuke, enthousiaste en unieke manier.

Voorwaarden

Van de dansers die deelnemen aan één van onze wedstrijdteams, wordt er verwacht om minstens één dansles klassiek en één dansles jazz te volgen in ons dansaanbod. Het is belangrijk om een goede dansbasis te hebben doorheen de week, alvorens men kan aansluiten bij één van onze wedstrijdteams.

Daarnaast is de aanwezigheid in de danslessen een must, er wordt verwacht om steeds aanwezig te zijn (afgezien van: ziekte, school en speciale/uitzonderlijke gelegenheden).

Wedstrijdteams

Wij bieden onze dansers 3 verschillende wedstrijdteams aan:

  • Pirouette Kids voor dansers geboren in 2011 – 2012 – 2013.
  • Pirouette Juniors voor dansers geboren in 2007 – 2008 – 2009 – 2010.
  • Pirouette Teens voor dansers geboren ten laatste in 2006.