Reglement dansstages 2023

INSCHRIJVING

Via onze website www.dancepirouette.be kan u een link terugvinden om uw kind(eren) in te schrijven voor onze dansstages via het programma ledenbeheer. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 januari 2023 om 9 uur. Alle inschrijvingen voor deze datum worden als ongeldig verklaard.

Inschrijven is enkel mogelijk via de link naar ledenbeheer, vermeld op onze website. De inschrijving wordt meteen na het inschrijven bevestigd via mail.

Alle velden moeten ingevuld worden. Dit is belangrijk om over voldoende informatie te beschikken
over uw kind(eren), nl. de medische en persoonlijke gegevens voor o.a. noodgevallen. De informatie wordt enkel en alleen gebruikt voor de dansstage waarin uw zoon/dochter is ingeschreven. Er zal vertrouwelijk omgegaan worden met uw gegevens.

Indien u nog verdere vragen heeft i.v.m. de inschrijving of over onze dansstages, kan u terecht bij stages@dancepirouette.be.

BETALING

Bij het inschrijven wordt u meteen doorverwezen naar de betaling. Van zodra uw betaling uitgevoerd is en bevestigd wordt, krijgt u een bevestigingsmail.

ANNULATIE

Er kan uitsluitend geannuleerd worden via mail naar stages@dancepirouette.be. Indien u uw kind(eren) ingeschreven heeft en betaald (bevestigd via mail) en u wenst toch te annuleren, dan kan u uw inschrijvingsgeld terugkrijgen bij volgende voorwaarden:

  1. Bij elke terugbetaling zal er een administratieve kost van 35 euro aangerekend worden.
    Bij de Summer Dance zal deze administratieve kost 45 euro bedragen.
  2. Vanaf 14 kalenderdagen voorafgaand aan de start van de dansstages zal er een administratieve kost van 65 euro aangerekend worden.
    Bij de Summer Dance zal deze administratieve kost 100 euro bedragen.

Er zal enkel een terugbetaling mogelijk zijn indien er een geldig dokters- en/of ander rechtsgeldig attest kan voorgelegd worden.

VOORWAARDEN

Alle informatie (doelgroep, verloop, activiteiten, locatie, …) over onze dansstages kan u terugvinden in de nieuwsbrieven op onze website.

Tijdens onze dansstages kunnen er foto’s en/of videobeelden genomen worden waarop uzelf en uw kind(eren) mogelijk te zien zullen zijn. Deelnemen aan onze dansstage betekent dat u toestemming verleent aan de dansschool om deze beelden te gebruiken in kader van publiciteit, de werking van de dansschool, enzoverder. Deze beelden worden op geen enkele manier verder verspreid door derden.

Indien u liever geen foto’s en/of videobeelden wenst van uw kind(eren), mag u altijd een mail sturen naar stages@dancepirouette.be.

Bij de dansstages waar er opvang voorzien wordt, vragen wij om de opvanguren te respecteren. De ochtendopvang is van 8 uur tot 9 uur. De avondopvang is van 16 uur tot 17 uur. De dansstage start van 9 uur tot 16 uur. Er is opvang voorzien tussen 8 uur en 9 uur en tussen 16 uur en 17 uur. De opvang is inbegrepen in de prijs. Indien u uw kind(eren) niet tijdig kan ophalen in de avondopvang, wordt de opvang betalend na elk kwartier. Er zal €5 gevraagd worden per 15 minuten.

U schrijft uw kind(eren) in voor een volledige stageweek, wat betreft 5 weekdagen. Indien uw kind(eren) toch een dag niet aanwezig kan zijn, laat u dit tijdig weten via stages@dancepirouette.be of u neemt contact op met de verantwoordelijke van de dansstage.

Alle kinderen zijn gedurende de hele stageweek verzekerd, op voorwaarde dat ze officieel ingeschreven zijn en de betaling volbracht werd.

COVID-19

Onze dansstages zullen doorgaan onder voorbehoud van de coronamaatregelen die op dat moment zullen gelden. Dit geldt voor de manier waarop de stages georganiseerd zullen worden, alsook voor de slotshow/toonmoment op het einde van elke dansstage en een eventuele afgelasting. Bij annulering van de organisatie uit, zal het volledige bedrag terugbetaald worden.

!! Inschrijven in één van onze dansstages betekent automatisch dat u akkoord gaat met bovenstaande voorwaarden !!