PIROUETTE ALICE REPETITIES

PIROUETTE ” ALICE”

Beste dansers en ouders,

Het weekend van 13 en 14 mei 2017 wordt een grote dag voor onze dansers. Na een succesvol en prachtig optreden van de allerkleinsten met “Imaginatu”, maken onze andere groepen hun opwachting voor ons groot optreden “Alice”. Bestel tijdig uw kaarten !!!!

 

Helpende handen?

Wij zijn nog steeds opzoek naar bereidwillige handen om dit optreden van meer dan 300 dansers te ondersteunen. Per vertoning rekenen wij op een 40-tal vrijwilligers. Momenteel komen wij handen te kort om van ons optreden een succes te maken.

U kan mailen naar info@dancepirouette.be .

BELANGRIJK!!! Wie meehelpt in de kleedkamers en achter de schermen moet daar tijdens het optreden aanwezig blijven. Vermeldt duidelijk of je enkel vóór het optreden meehelpt of ook tijdens. Alvast bedankt voor u medewerking.

Repetities?

In bijlage kan u het repetitieschema terugvinden voor de week van zondag 7/05/2017-14/05/2017, de repetities gaan door in de Sportzaal te Dworp Kerstraat en CC De Meent, Gemeenveldstraat, Beersel. Wij rekenen op de aanwezigheid van alle dansers. Ook tijdens de lessen is de aanwezigheid een must, een show ontstaat niet zomaar, er moet hard voor gewerkt worden.

Enkele afspraken?

  • Wat moet elke danser meenemen?

rugzak (met naam) met volgende zaken:

  • – make-up : foundation, blush, mascara, eyeliner.(jongens: enkel foundation) – haar: haarrekkers in jouw haarkleur, borstel, kam, haarlak, schuivertjes.

(Indien er een dot gemaakt moet worden: dotspelden + dotnetjes ) – zorg voor aangepast ondergoed! – eigen witte kledij voor de finale dans – de docent zal jullie briefen wat er verder nog nodig is.

  • *Wees tijdig aanwezig voor het optreden. Zaterdag om 17u30 en zondag om 12u. De show incl. pauze duurt ongeveer 3u.
  • *Draag zorg voor je eigen spullen alsook voor de danskostuums, plooi alles steeds netjes op en zorg ervoor dat niets verloren gaat. Heb respect voor alle tijd en energie dat het kostuumteam hier heeft ingestoken.
  • *tijdens de voorstelling, ook tijdens de pauze, blijft iedereen in de kleedkamer.
  • *geen kauwgom, nagellak, juwelen op het podium
  • *niemand verlaat het terrein van CC de Meent tijdens de optredens.
  • *laat waardevolle spullen best thuis.

Alvast heel erg bedankt voor alle energie, het wordt weer een fantastisch optreden! Toi Toi Toi! Het bestuur van v.z.w. Pirouette De docenten Anke, Clara, Jéremy, Joyce, Joyce, Lise, Michel, Sandrine, Shari, Steffi, Tina en Yannick.

Repetitieschema : WEES OP TIJD !!!

 

Deze informatie is ook te vinden op onze website: www. dancepirouette.be

Facebook
Twitter
WhatsApp