PIROUETTE PREDANS OPTREDEN “IN MIJNEN TIJD”

PIROUETTE PREDANS OPTREDEN ” IN MIJNEN TIJD “

Naast tal van andere evenementen is ons jaarlijks “predansoptreden”  een moment waar velen met spanning naar uitkijken. Ons team is reeds enkele maanden geleden van start gegaan met de voorbereiding. Tijd dus om wat bijkomende informatie te verschaffen. Deze informatie zal ten gepaste tijde nog aangevuld worden via diverse kanalen zoals docenten, website,….

 Data om te onthouden

Predansoptreden (alle groepen predans, kids, klassiek 1 en 2):  voorstellingen gaan door op zaterdag 29 maart (2 voorstellingen om 13u30 en 17u30)  en zondag 30  maart (1 voorstelling om 13u).

 

 

 

 

Repetities

Voor alle duidelijkheid: het is van het allergrootste belang aan de lessen deel te nemen. Daar worden de dansen aangeleerd. Indien je uitzonderlijk niet kan komen, verwittig dan tijdig de docent(e). Mocht je echt niet deel kunnen nemen aan het optreden, laat dan ook iets weten.

Buiten deze lessen kunnen docenten nog extra repetities voorzien indien ze dit nodig zouden vinden. Verder zal de week vóór het optreden nog intensief geoefend worden in CC De Meent.

Hiervoor zal een aparte planning opgesteld worden.

Kaartenverkoop

Reservatie van tickets (we opteren voor genummerde plaatsen) kan vanaf maandag 27 januari om 9 uur en kunnen online besteld en betaald worden via de website van CC de Meent: www.demeent.be  <http://www.demeent.be>. Vanaf 27 januari om 9 uur kan je ook telefonisch je kaarten bestellen bij CC De Meent op 02/359.16.00 of op het secretariaat van CC de Meent.

Prijzen: 11 Euro voor volwassenen en 9 Euro voor kinderen onder de 12 jaar

Eén advies: wacht niet te lang met uw reservatie!!!!

Helpende handen

Wij zijn nog op zoek naar heel wat vrijwilligers om een handje toe te steken. Voor het predansoptreden werd de oproep reeds gedaan maar voor zo’n optreden is alle hulp echt welkom.

U kan hiervoor de docente aanspreken of een mailtje sturen naar christiaenjannick432@gmail.com  DANK U !!!

Dank voor jullie medewerking.

Het bestuur en de docenten

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp