Pirouette optredens 2013 schrijven

Met 2 optredens wordt 2013 een bijzonder druk jaar voor onze vereniging. Om alles zo goed mogelijk voor te bereiden, zijn wij reeds enkele maanden geleden van start gegaan. Tijd dus om wat bijkomende informatie betreffende deze optredens te verschaffen. Deze informatie zal ten gepaste tijde nog aangevuld worden via diverse kanalen zoals docenten, website,….

1) Data om te onthouden

Predansoptreden (alle groepen predans, kids, klassiek 1 en 2 en jeugd1 van Tina):  voorstellingen gaan door op zaterdag 23 maart (2 voorstellingen om 13u30 en 17u30)  en zondag 24 maart (1 voorstelling om 14u).

Grootoptreden (alle andere groepen): voorstellingen gaan door op zaterdagavond 4 mei om 19u30 en zondagnamiddag 5 mei om 14u

2) Repetities

Voor alle duidelijkheid: het is van het allergrootste belang aan de lessen deel te nemen. Daar worden de dansen aangeleerd. Indien je uitzonderlijk niet kan komen, verwittig dan tijdig de docent(e). Mocht je echt niet deel kunnen nemen aan het optreden, laat dan ook iets weten.

Buiten deze lessen kunnen docenten nog extra repetities voorzien indien ze dit nodig zouden vinden. Verder zal de week vóór het optreden nog intensief geoefend worden in CC De Meent.

Hiervoor zal een aparte planning opgesteld worden.

3) Kaartenverkoop

De kaartenverkoop voor het predansoptreden hebben wij naar aanleiding van de opmerkingen van vorig jaar anders opgezet.

Aangezien we het predansoptreden willen beperken tot 3 voorstellingen, zullen er in eerste instantie per kind en per adres maximum 5 kaarten besteld kunnen worden. Om dit op een faire manier voor iedereen te laten verlopen zullen wij hierop controle uitoefenen en daar waar nodig het aantal terugbrengen tot dit maximum.

Vanaf 4 maart zullen de resterende niet bezette plaatsen vrijgegeven worden. Dit zal via onze website en de site van CC De Meent bekend gemaakt worden. Let wel: dit geldt enkel voor het predansoptreden.Voor het Groot optreden wensen we ons te beperken tot 2 optredens waarbij er geen beperking voor het aantal kaarten per kind opgelegd wordt.

 

Reservatie van tickets (we opteren voor genummerde plaatsen) kan vanaf maandag 21 januari om 9 uur en kunnen online besteld en betaald worden via de website van CC de Meent: www.demeent.be  <http://www.demeent.be>. Voor het predansoptreden reserveer je op de naam van je kind dat danst bij Pirouette. Vanaf 21 januari om 9 uur kan je ook telefonisch je kaarten bestellen bij CC De Meent op 02/359.16.00 of op het secretariaat van CC de Meent.

Prijzen:

Predansoptreden: 11 Euro voor volwassenen en 7 Euro voor kinderen onder de 12 jaar

Groot optreden: 12,50 Euro voor alle plaatsen

Eén advies: wacht niet te lang met uw reservatie!!!!

4) Helpende handen

Wij zijn nog op zoek naar heel wat vrijwilligers om een handje toe te steken. Voor het predansoptreden werd de oproep reeds gedaan maar ook voor het groot optreden zijn we nog op zoek. Gelieve desgewenst het document in bijlage te willen afgeven aan de docenten of een mailtje te sturen naar info@dancepirouette.be. Alle hulp is welkom, wij hebben jullie nodig. DANK U !!!

Dank voor jullie medewerking.

Het bestuur en de docenten

 

Facebook
Twitter
WhatsApp