PIROUETTE DANSSTAGES VOOR KINDEREN

PIROUETTE DANSSTAGES VOOR KINDEREN

Hou je van dansen, optreden, spelen en knutselen? Dan zijn deze dansstages zeker iets voor jou! We werken een hele week samen rond een thema om op het einde van de week het beste van onszelf te kunnen geven in een spetterende show! Alle nieuwsgierigen zijn dan welkom om onze danskunsten te komen bewonderen.

  • Wanneer gaan de dansstages door?

Stage 1: van 14 juli tot en met 18juli 2014. 

Stage 2: van 28 juli tot en met 1 augustus 2014. 

 

De activiteiten starten om 9u en eindigen om 16u. Van 8u tot 9u en van 16u tot 17u is er opvang voorzien (inbegrepen in de prijs). Indien u uw kind niet tijdig kan ophalen, is de opvang betalend (na een kwartier wordt €2,50 gevraagd/per 15 minuten) 

  • Wanneer gaan de dansstages door?

In het Sint-Victorinstituut Brusselsesteenweg, 20 te Alsemberg (secundaire school). Daar worden de kinderen elke dag afgezet en opgehaald, ook de opvang gebeurt daar.

  • Voor wie zijn de dansstages bestemd? 

Voor alle jongens en meisjes van 4 tot en met 10 jaar met danskriebels. De kinderen worden in verschillende leeftijdsgroepen ingedeeld. Iedereen is welkom! 

  • Hoeveel kost een dansstage? 

20 euro per dag of 80 euro voor de hele week. 

Wat is in die prijs inbegrepen? Verzekering, activiteiten, tienuurtje(koekje) en een drankje. 

  • Hoe kan ik inschrijven?

Om in te schrijven onderneemt u de stappen die te lezen zijn op het inschrijvingsformulier. 

Inschrijven kan pas vanaf 1 maart 2014. 

(PLAATSEN ZIJN BEPERKT VOLZET= VOLZET) 

  • Wat heb je nodig? 

Omdat er veel gedanst en geknutseld wordt, doen de kinderen gemakkelijke kledij aan die wel wat vuil mag worden. Ook gemakkelijke schoenen zijn een must. Wat moet er in de rugzak? Een middagmaal, drankje, eventueel een reservebroek voor wie nog een ongelukje kan hebben en natuurlijk je goed humeur! 

Op woensdag 16/07 en 30/07 zullen we de dag waarschijnlijk doorbrengen in het domein van Huizingen. Mogen wij u daarom vragen om maandag zeker het kaartje voor gratis toegang tot het domein mee te rengen. Inwoners van de gemeente Beersel kunnen dit kaartje bemachtigen bij de gemeente. (kids ID) 

 

Indien u nog vragen hebt, kan u altijd mailen naar lisealexander@hotmail.com of in tweede instantie bellen naar 0474/42 13 97 

Tot dans, 

het dansstageteam van Pirouette 

Facebook
Twitter
WhatsApp